img_6601

Олег Скрипка взявся за пензель та фарби задля благодійності

поширити
друкувати

Лідер гурту ВВ Олег Скрипка взяв участь у благодійному мистецькому аукціоні разом з музикантами, спортсменами, дизайнерами та зірками балету.

Під керівництвом досвідчених художників студії АРТОС народився ексклюзивний лот  від Олега Скрипки   – картина під назвою «Нічна рапсодія», де головним персонажем став  одинокий скрипаль, який зимової пори грає на скрипці.

«Нічна рапсодія – це умовне відображення внутрішньої самотності митця. Цей стан збагачено невпинним відчуттям простору і незбагненної гармонії, містичним передчуттям неймовірного, що виринає з таємничої трансцендентної неоднозначності буття» – пояснив ідею своєї картини Олег.

Благодійний вечір пройшов у ресторані COIN, у форматі гала-вечері від Миколи Тищенка. За результатами аукціону  було зібрано 100 тисяч гривень, які організатори, спільно з Фондом “ВІРА. НАДІЯ. ЛЮБОВ”,  передадуть до Дня святого Миколая, Черкаському обласному дитячому відділенню онкології та гематології для придбання медичного обладнання.

Окрім Олега Скрипки  в  благодійному заході взяли участь: піаніст Євген Хмара, чемпіон світу з боксу Віктор Постол, тенісист Олександр Долгополов, прима Національного театру опери та балету Катерина Кухар та її партнер Олександр Стоянов, дизайнер Катерина Сільченко, віртуоз Антоніо Бразильєро Джонсон та інші.

Супровід сайту - веб-студія WEB1