02315

«XX ROCKів АЛЬБОМУ «МУЗІКА»!

поширити
друкувати
Легендарні «Воплі Відоплясова» святкують низку ювілеїв! Тільки-но відзначили 30-річчя своєї творчості, а вже на порозі чергова кругла дата – 20 років з моменту виходу альбому «Музіка» з хітами «Весна», «Музіка» і «Горіла сосна», які надовго оселилися в програмі виступів Олега Скрипки і гурту ВВ.
Вже сьодні ми помандруємо разом з вами у дивовижну музичну подорож з нагоди 20-річчя найголовнішої платівки в історії української рок-музики!
Грандіозне ностальгічно-футуристичне шоу у двох відділеннях – «XX ROCKів АЛЬБОМУ «МУЗІКА», відбудеться о 19:00, у культовому для «ВВ» місці – Центрі культури та мистецтв НТУУ «КПІ», де, власне, і зародився легендарний гурт.
До ювілейного концерту лишаються лічені години! Майбутній концерт має усі шанси стати також легендарним – на вас чекає багато сюрпризів та, звичайно, шалена енергетика , яка властива концертам ВВ.
Також, з радістю повідомляємо, що партнер нашого свята – мужній бренд Козацька Рада приготував з нагоди цього музичного дійства цікаві розіграші з подарунками! Слідкуйте за сторінкою ВВ уFacebook та вигравайте призи від нашого партнера!
 
Побачимось на концерті!
Квитків обмаль – але ще є шанс потрапити на наше музичне святкування!
✪ Придбати квиток: https://goo.gl/LQRZPc ✪
646543216

Супровід сайту - веб-студія WEB1