SIP_8177

З нагоди Дня Збройних Сил України презентуємо нове відео Олега Скрипки – “Марш Нової Армії”

поширити
друкувати
Нашу першу грудневу прем’єру – відео на пісню “Марш Нової Армії” – презентуємо з нагоди Дня Збройних Сил України. Присвячуємо її героям, які захищають Батьківщину і вже є частиною нового війська України!
 
«Перебуваючи на фронті з концертами, я познайомився із солдатом-добровольцем Аріславом Пастернаком. Ми вшановували пам’ять воїнів, загиблих напередодні від ворожого мінометного вогню. І тоді народилася ідея пісні – маршу української армії. Причому – не звичайного урочистого маршу, який усі звикли чути на військових парадах. Ідеться про гімн українських героїв. Які вистояли в Іловайську, Дебальцевому, Пісках, Авдіївці, інших містах і селищах Донбасу. Яких навіть ворог назвав кіборгами за крицеву стійкість, виявлену  у Донецькому аеропорті» – ділиться історією створення маршу Олег Скрипка.
До запису аудіоверсії маршу Олег Скрипка долучив українських рок-музикантів, зокрема, Тараса Чубая, Сергія Фоменка, Івана Леньо, Сергія Жадана, Тараса Компаніченка, Сашка Положинського, Олега Михайлюту (Фагота), Сергія Танчинця, Сергія Василюка, Юрія Журавля.
 
 
Відео на Марш Нової Армії відзняли у приміщенні Малої Опери у Києві. Слова гімну – це видозмінений твір «Зродились ми великої години..» Олеся Бабія, яка колись була маршем Організації українських націоналістів.
Кріп знімала творча команда, що започаткували наприкінці літа 2014-го знані серед фронтовиків і волонтерів творчі зустрічі у Головному військовому клінічному госпіталі МО України.

Супровід сайту - веб-студія WEB1