O8-3 копія (2)

Олег Скрипка пригадав шкільні походи з салом на вогні, замащений чорнилом лоб та отруйних змій у підвалі своєї школи

поширити
друкувати

В інтерв’ю “Обозреватель” Олег Скрипка пригадав шкільні походи з салом на вогні, свій лоб у чорнилі, отруйних змій у підвалі  своєї школи та власне перший день у першому класі… “Я пішов у перший клас в Таджикистані . Дуже хвилювався . Пам’ятаю своє розчарування , коли після першого дзвінка нас просто відпустили додому. Але ось вже 2 вересня ми почали писати . У нас були мішечки , куди треба було класти чорнило з чорнильницею . Вся моя сорочка , руки і навіть лоб були в чорнилі,” – згадує Скрипка.

“У Таджикистані часто траплялися землетруси і  в школі нас постійно евакуювали. Треба було відбігати від будівлі на велику відстань, щоб не засипало уламками . Ще пам’ятаю , як в шкільному підвалі ми знайшли найбільш отруйну змію в світі – гюрзу. Ми сильно злякалися і втекли , а пізніше побачили , як двірник приніс її на лопаті , розрізану на шматки,” – поділився спогадами артист.

Олег розказав, як у школі всім класом, ходив у походи в гори. Там з однокласниками Скрипка смажив канапки, картоплю , сало на вогні. Коли стали доросліші- співали пісні під гітару…

“Взимку часто траплялися хуртовини. Будинки засипало снігом до другого поверху. Пам’ятаю, як вранці по радіо оголошували, що в школу не потрібно йти через погодні умови. Це такий кайф!  – пригадує Скрипка – Одного разу під час відлиги я вирішив скоротити шлях і пішов через озеро, на якому ще лежав сніг. Йшов-йшов і провалився по пояс! Як відповідальнв дитина (це був 8-9класс), я не повернувся додому, а попрямував до школи. Приходжу – штанини повністю замерзли, і я пересувався, як Робокоп”.

Олег розказав, що в школі був дуже сором’язливим хлопцем.  Водночас його однокласники постійно залицялися до  дівчат.  “Вони дуже сильно тягали їх за коси. Мені це здавалося дуже неблагородним. Але згодом дізнався, що дівчатам це навіть подобалося,” – згадує Скрипка.

Супровід сайту - веб-студія WEB1