вауау

Олег Скрипка готує передноворічне шоу на летовищі

поширити
друкувати

23-го грудня в аеропорту «Бориспіль» відбудеться ексклюзивний концерт Олега Скрипки та Le Grand Orchestra. «Авіасвято на валізах» буде приурочене до зимових свят і стане прологом великого різдвяного концерту Олега 7-го січня в Палаці «Україна».

Хіти звучатимуть з 17:00 на третьому поверсі терміналу D просто в зоні реєстрації міжнародних рейсів. Найвідоміші твори Олега Скрипки, народні пісні та колядки артисти виконають у новорічному антуражі. Музичне дійство розгорнеться на тлі розкішної ялинки аеропорту, де також облаштують оригінальну фотозону. Замість кульок її обрамлять флотилією літаків із флагманом-бізнесджетом… Святого Миколая.

Гостям забезпечать безкоштовний проїзд від київської станції метро «Харківська» і центру міста Бориспіль. У терміналі готові прийняти майже тритисячну аудиторію.

Глядачами «Авіасвята на валізах» стануть і користувачі Фейсбуку: онлайн-трансляція концерту відбудеться на сторінках летовища й Олега Скрипки.

«Уже чимало років я зосереджую свої творчі зусилля на святкуванні саме Різдва. Це традиційне свято, яке має старовинну історію й об’єднує нас із усім світом. Цьогоріч я гратиму великий різдвяний концерт “Щедрик” у супроводі “НАОНІ”, – зазначив Олег Скрипка. – Наша країна впевнено рухається в напрямку возз’єднання з Європою та офіційно святкуватиме Різдво зі Старим Світом».

Артист додав: «Чому саме в такому місці відбудеться концерт 23-го грудня? Ми робимо його для тих, хто їде з України чи, навпаки, повертається до неї. Різдво – свято сімейне. Хочеться, щоб люди завжди думали про те, де є ті, хто їх любить, кого люблять вони. Музика, пісні й танці, розкішна ялинка – зробимо разом 23-тє грудня неймовірно чарівним святковим днем!»

За матеріалами: m1.agency

Супровід сайту - веб-студія WEB1